Need some extra space?


Notice: Trying to get property 'name' of non-object in /data/sites/web/derockerlogisticsbe/www/site/assets/cache/FileCompiler/site/templates/nieuws_item.php on line 6

Wij bieden u extra opslagruimte!

Binnenkort nemen wij onze intrek in onze nieuwe state-of-the art site in Zele. Maar liefst 10.000 m2 magazijnruimte is volledig ingericht om uw palletten onder geleide temperatuur te stockeren.

Vanaf oktober vindt u ons in Zele, strategisch gelegen op amper 1 km van de E17 en nabij de Haven van Antwerpen. Onze magazijnen zijn zowel ingericht voor de opslag onder geleide temperatuur van allerhande goederen zoals chocoladeproducten, zoetwaren, zuivelproducten, voedingsgrondstoffen, sauzen enz als voor value added logistics. Maar liefst 10.000 m2 opslagruimte, 15.000 palletplaatsen op ambient temperatuur (12-18°) en 600 plaatsen voor verse stockage (2-4°) zijn beschikbaar voor uw producten.

Vanuit Zele verzorgen wij dagelijks de distributie in de Benelux.

Uiteraard passen we de meest geavanceerde voorraadbeheerssystemen toe: WMS, EDI-systeem, barcodescanning voor datacaptatie, SSCC en EAN-coderingen. De integratie van een crossdock zone van 3000 m2, met geïntegreerd transportbeheersysteem (TMS), verzekert precisie, snelheid en flexibiliteit in het afhandelen van diverse diensten.

Opslag gebeurt via dedicated warehouse locations per klant en naargelang de specifieke vereisten van de goederen. Zo waarborgen we de integriteit van uw goederen gedurende de volledige transportketen. De veiligheid van uw opslag wordt gegarandeerd door extreme veiligheidsmaatregelen. Zo is het terrein volledig omheind, voorzien van inbraakdetectie, 76 camera’s binnen en buiten, een sprinklerinstallatie in het volledige gebouw en wordt de veilige toegang verzekerd via een controlesysteem met persoonlijke badges.

Zoals u wellicht weet, verzorgen wij vanaf oktober vanuit Zele ook de volledige distributie van uw goederen onder geleide temperatuur in de Benelux.

Zoekt u extra opslagruimte? Wij kunnen je helpen! Contacteer ons voor meer informatie of een voorstel!

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×