Veelgestelde vragen

  • Welke diensten heeft de Rocker Logistics te bieden?

   Wat transport betreft, specialiseert De Rocker Logistics zich in groupage onder geleide temperaturen. Uiteraard kunnen wij u ook helpen met volledige vrachten (FTL). Daarnaast voorzien wij ook temperatuur gecontroleerde opslag. Een laatste luik van onze dienstverlening betreft het verzorgen van additionele diensten zoals copacking, orderpicking, staalafname, ... 

  • Wat is het verschil tussen gekoeld en ambient?

   Het vervoeren of opslaan van goederen op gekoelde temperatuur betekent dat de goederen zich bevinden op een temperatuur tussen 2-4 °C. Als de goederen ambient behandeld worden dan is dit gelijk aan een temperatuur tussen de 12-18 °C. 

  • Waarom kiezen klanten voor De Rocker Logistics?

   Allereerst bevindt het bedrijf zich op strategisch goed gelegen locaties. Met meer dan 65 jaar aan ervaring hebben wij ondertussen een breed aanbod van logistieke diensten op maat gecreëerd. In combinatie met innovatieve beheersystemen en een enthousiast team vormt De Rocker Logistics een standvastige basis voor de behandeling van uw logistieke keten. Wij dragen flexibiliteit hoog in het vaandel. Wij proberen altijd samen met de klant een oplossing te zoeken die zo dicht mogelijk aansluit bij de noden van de klant. 

Uw strategische partner in de Benelux voor de opslag en distributie van voeding onder geleide temperatuur.