Need some extra space?

Wij bieden u extra opslagruimte!

Ontdek onze gloednieuwe ultramoderne faciliteiten in Zele - Ideaal voor temperatuurgecontroleerde opslag en distributie.

Binnenkort openen wij de deuren van onze state-of-the-art locatie in Zele. Met maar liefst 10.000 m² aan volledig ingerichte magazijnruimte bieden wij u de mogelijkheid om uw pallets op een geconditioneerde & gecontroleerde temperatuur te bewaren.

Vanaf oktober kunt u ons vinden op een strategische locatie in Zele, op slechts 1 km van de E17 met vlotte toegang tot de Haven van Antwerpen, Gent & Zeebrugge. Onze magazijnen zijn speciaal ontworpen voor temperatuurgecontroleerde opslag van diverse goederen, zoals chocoladeproducten, zoetwaren, zuivelproducten, voedingsgrondstoffen, sauzen en meer. Met een opslagruimte van maar liefst 10.000 m², 15.000 palletplaatsen op ambiënte temperatuur (12-18 °C) en 300 plaatsen voor verse opslag (2-4 °C), staan wij klaar om uw producten te ontvangen.

Vanuit Zele verzorgen wij dagelijks de efficiënte distributie binnen de Benelux, waarbij we gebruikmaken van geavanceerde voorraadbeheersystemen, een modern WMS, EDI integratie, barcodescanning  (SSCC- en EAN-codes). Onze faciliteit beschikt over een geïntegreerde crossdock-zone van 3000 m², gestuurd via een geavanceerd transportbeheersysteem (TMS), waardoor we precisie, snelheid en flexibiliteit garanderen bij het verwerken van diverse transportdiensten.

Bij ons wordt opslag verzorgd via toegewijde magazijnlocaties per klant, waarbij we rekening houden met de specifieke eisen van uw goederen. Op deze manier waarborgen wij de integriteit van uw goederen gedurende de gehele keten. Bovendien nemen we de veiligheid van uw opslag zeer serieus, met uitgebreide veiligheidsmaatregelen. Ons terrein is volledig omheind, uitgerust met inbraakdetectie, 76 camera's binnen en buiten, een sprinklerinstallatie in het hele gebouw, en de toegang is streng beveiligd via een badgesysteem.

Vanaf oktober verzorgen wij tevens de volledige distributie van uw temperatuurgecontroleerde goederen in de Benelux vanuit Zele.

Heeft u behoefte aan extra opslagruimte? Wij staan voor u klaar! Neem contact met ons op voor meer informatie of een voorstel op maat!

De Rocker Logistics 3.0 (ZELE) - LOGISTICS.TV 28

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×