De Rocker 3.0 - Wij verhuizen naar Zele!


Notice: Trying to get property 'name' of non-object in /data/sites/web/derockerlogisticsbe/www/site/assets/cache/FileCompiler/site/templates/nieuws_item.php on line 6

Na 67 jaar verhuist De Rocker Logistics in oktober 2020 van Wetteren naar de gloednieuwe site van Wijnveld in Zele.

Met deze investering zijn wij goed op weg om dé logistieke partner in de Benelux te worden voor opslag en distributie van voeding onder geleide temperatuur. Op onze nieuwe locatie zijn wij uitgerust met een volledig duurzaam magazijn met voorraadbeheersysteem, een cross dock platform met transportbeheersysteem en een kantorencomplex. Zele wordt de centrale hub voor zowel België, Nederland als Luxemburg. De strategische ligging langs de E17 biedt een geweldige logistieke meerwaarde voor uw noden distributie en opslag. Het geeft ons ruime mogelijkheid de dagelijkse distributie naar de retail, groothandel én detailhandel verder uitbreiden. In Zele hebben we onze huidige opslag- en transportcapaciteit verdubbeld. De activiteiten in Baasrode blijven behouden.

Wilt u meer informatie over onze logistieke totaaloplossingen voor geconditioneerde opslag & transport? Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×