Onze missie

 

Het creëren van een veilige, betrouwbare & efficiënte logistieke samenwerking die klanten in de levensmiddelenindustrie in de Benelux ontzorgt.

Onze visie

 

De Rocker Logistics wil de partner bij uitstek zijn voor geavanceerde en duurzame logistieke diensten onder geleide temperatuur in de Benelux.

Strategische pijlers

 • De verwachtingen van onze klanten overtreffen met flexibele en persoonlijke klantenservice.
 • De goederen van onze klanten veilig en op tijd behandelen en af te leveren, in overeenstemming met de hoogste voedselveiligheidsnormen.
 • Het bevorderen van continue verbetering, open communicatie en teamwork.
 • Investeren in ons personeel, faciliteiten, apparatuur en technologie om aan de eisen van onze klanten te voldoen en deze te blijven overtreffen.

Onze Kernwaarden

We beantwoorden uw vraag naar logistieke excellentie op basis van de volgende kernwaarden:

 • Respect – voor onze klanten, partners, omgeving en elkaar
 • Klantgerichtheid – U bent onze reden van bestaan, U verdient een uitstekende logistieke service op maat
 • Teamspirit – met een growth mindset helpen we elkaar en leren we voortdurend van elkaar
 • Integriteit – eerlijkheid en authenticiteit zorgen voor een heldere en open communicatie
 • Resultaatgerichtheid – betrouwbare diensten, rechtvaardigheid, flexibiliteit en klantvriendelijkheid

Klaar voor de toekomst

Door het gebruik van moderne vervoersmiddelen, magazijn- en transportbeheersystemen en geavanceerde logistieke tools zoals scanning, boordcomputers en track & trace, is De Rocker Logistics volledig voorbereid op de toekomst. In het najaar van 2020 verhuisde De Rocker Logistics naar een gloednieuw distributiecentrum in de industriezone Wijnveld in Zele. Daar is onze opslagcapaciteit verdubbeld en is er extra ruimte voor cross-dock operaties. Dankzij de strategische ligging langs de E17 zijn we in staat om snel de Belgische, Nederlandse en Luxemburgse markten te bereiken en ons dagelijks distributienetwerk naar retail, detail- en groothandel verder uit te bouwen.

Onze geschiedenis

Vanaf de start in 1953 biedt De Rocker Logistics klanten uit verschillende sectoren een kwalitatieve en persoonlijke logistieke service. Vandaag zijn we een modern bedrijf gespecialiseerd in temperatuur-gecontroleerde opslag & vervoer van voedingsmiddelen en streven we ernaar dé logistieke partner bij uitstek te zijn in de Benelux.

 • 1953 - 1982

  Albert De Rocker

  Wist u dat we in de beginjaren, naast voedingswaren ook brandstof, piepschuim en bleekwater transporteerden? Toen was De Rocker Logistics beter gekend als Transport De Rocker uit Wetteren. Onder leiding van Albert De Rocker, begon het bedrijf een expertise op te bouwen in de temperatuur gecontroleerde voedingslogistiek. Zo zijn we ontzettend trots om nog steeds een van onze oorspronkelijke klanten, Algist Bruggeman te mogen dienen. Ook de chocolade van Barry Callebaut, de grootste chocoladeproducent van de wereld, wordt al decennia lang op de juiste temperatuur én met de uiterste zorgvuldigheid doorheen de Benelux door ons gedistribueerd.

 • 1982 - 2006

  Denise De Rocker

  Dankzij Denise De Rocker, die in de jaren ‘80 haar vader opvolgde, werd het logistieke aanbod verder uitgebreid naar gekoelde opslag. De site in Wetteren werd zo uitgebreid met een temperatuur gecontroleerd rekkenmagazijn met truckwash in 1989. Daaropvolgend bouwde Denise in 1990 een gekoeld hoogbouwmagazijn. Hierbij kwam het behalen van het ISO kwaliteitslabel en dit reeds in 1996. 

 • 2006

  Rudy Denutte

  In 2006 komt er uit de Haven van Antwerpen een nieuwe wind waaien. Zeg maar, een West-Vlaamse energieke, innovatieve wervelwind. Rudy Denutte, voormalige natiebaas van de Antwerpse Werf & Vlasnatie neemt het bedrijf over en doopt het om naar De Rocker Logistics. Met de vernieuwde naam wordt het aanbod duidelijk gemaakt: temperatuur gecontroleerde distributie én opslag! Een team van talentrijke, enthousiaste en gemotiveerde medewerkers zet sterk in op innovatie en specialisatie. Vanaf heden focust De Rocker Logistics zich enkel op voedingswaren met de Benelux als actieradius. Een driedubbele turnaround (financieel, strategisch en geografisch) wordt verwezenlijkt en dit tijdens de volle economische crisisjaren.

 • 2009

  Hypermoderne logistiek

  Vanaf de beginjaren is het de prioriteit onze klanten een uitstekende logistieke service aan te bieden. Sinds de overname wordt er dan ook volop geïnvesteerd in de uitbouw van een modern logistiek bedrijf met de nieuwste systemen en een up-to-date infrastructuur. Rudy Denutte bouwt daarom een nieuw magazijn in Wetteren in 2009.

 • 2014

  De groei zet zich verder

  Vijf jaar later opent De Rocker een tweede vestiging in Baasrode, vlak aan de Schelde! Dit magazijn is logischerwijs opnieuw temperatuur gecontroleerd en biedt ruimte aan 6000 extra palletplaatsen.

 • 2020

  State of the art distributiecentrum in Zele

  In 2020, opnieuw een economisch onstabiel jaar (lees meer over ondernemerschap tijdens Covid-19), worden alle activiteiten van Wetteren naar ons gloednieuw distributiecentrum in Zele verhuisd. Er wordt niets aan het toeval overgelaten: een nieuw duurzaam magazijn met nieuw voorraadbeheersysteem, een nieuw crossdock platform met geïntegreerd transportbeheersysteem en een nieuw kantorencomplex. Het nieuwe halfautomatisch magazijn van 15.000 m2 en 14 meter hoog laat een verdubbeling toe van de huidige opslagcapaciteit. 12.000 palletten zullen kunnen worden opgeslagen onder geleide temperatuur (voornamelijk 12-18°, maar ook 2-4°).

Maak jij ons “De Rock(st)er-team” compleet?

Op zoek naar een uitdagende en dynamische carrière in de logistieke sector? Wil je deel uitmaken van een enthousiast en toegewijd team dat streeft naar uitmuntendheid in alles wat we doen? Zoek dan niet verder en solliciteer vandaag!

We bieden een breed scala aan kansen voor persoonlijke en professionele groei in een omgeving waarin vaardigheden en talenten worden gewaardeerd.