Onze missie

 

De Rocker Logistics wil dé partner bij uitstek zijn voor temperatuur gecontroleerde logistieke dienstverlening in de Benelux door middel van opgebouwde expertise, innovatief leiderschap, klantgerichtheid en focus op onze mensen.

 

Elke dag bouwen wij aan de verdere groei en de toekomst van De Rocker Logistics. Dat doen wij met veel passie, kennis en respect voor onze klanten. Opslag en distributie van levensmiddelen onder geleide temperatuur is onze specialiteit. Wij kijken naar wat er vandaag en morgen sociaal economisch beweegt. Onze nieuwe site in Zele consolideert 70 jaar opgebouwde kennis op het vlak van logistiek en richt zich tevens op de toekomst waarin een belangrijke rol voor logistieke duurzaamheid is weggelegd.

Onze visie

Als dynamische logistieke onderneming hebben we een duidelijke visie voor ogen hoe we onze missie kunnen realiseren. De Rocker Logistics streeft naar maximale projectbetrokkenheid van zowel eigen team als dat van de klant. We beantwoorden uw vraag naar logistieke excellentie op basis van de volgende kernwaarden:

 • Respect – voor onze klanten, partners, omgeving en elkaar
 • Klantgerichtheid – U bent onze reden van bestaan, U verdient een uitstekende logistieke service op maat
 • Teamspirit – met een growth mindset helpen we elkaar en leren we voortdurend van elkaar
 • Integriteit – eerlijkheid en authenticiteit zorgen voor een heldere en open communicatie
 • Resultaatgerichtheid – betrouwbare diensten, rechtvaardigheid, flexibiliteit en klantvriendelijkheid

Klaar voor morgen

Een groene vloot, nieuwe magazijn- en transportbeheersystemen, geavanceerde moderne logistieke tools zoals scanning, boordcomputers, track & trace, maken De Rocker Logistics klaar voor de toekomst. In het najaar van 2020 verhuist De Rocker Logistics naar de industriezone Wijnveld in Zele. Onze opslagcapaciteit is er verdubbeld en er is extra ruimte voor cross dock operaties. De strategische ligging langs de E17 geeft de opportuniteit om de Belgische, Nederlandse en Luxemburgse markt snel te bereiken en zo ons dagelijkse distributienetwerk naar retail, detail-, en groothandel gevoelig uit te bouwen.

Onze geschiedenis

Sinds 1953 garandeert de Rocker Logistics een kwaliteitsvolle en persoonlijke service aan partners uit verschillende sectoren. Vandaag de dag zijn we een innovatief bedrijf gespecialiseerd in temperatuur gecontroleerde opslag en vervoer van voedingswaren en streven we er naar om dé logistieke partner bij uitstek te zijn in de volledige Benelux. Om dit punt te bereiken, hebben we reeds een lange weg afgelegd.

 • 1953 - 1982

  Albert De Rocker

  Wist u dat we in de beginjaren, naast voedingswaren ook brandstof, piepschuim en bleekwater transporteerden? Toen was De Rocker Logistics beter gekend als Transport De Rocker uit Wetteren. Onder leiding van Albert De Rocker, begon het bedrijf een expertise op te bouwen in de temperatuur gecontroleerde voedingslogistiek. Zo zijn we ontzettend trots om nog steeds een van onze oorspronkelijke klanten, Algist Bruggeman te mogen dienen. Ook de chocolade van Barry Callebaut, de grootste chocoladeproducent van de wereld, wordt al decennia lang op de juiste temperatuur én met de uiterste zorgvuldigheid doorheen de Benelux door ons gedistribueerd.

 • 1982 - 2006

  Denise De Rocker

  Dankzij Denise De Rocker, die in de jaren ‘80 haar vader opvolgde, werd het logistieke aanbod verder uitgebreid naar gekoelde opslag. De site in Wetteren werd zo uitgebreid met een temperatuur gecontroleerd rekkenmagazijn met truckwash in 1989. Daaropvolgend bouwde Denise in 1990 een gekoeld hoogbouwmagazijn. Hierbij kwam het behalen van het ISO kwaliteitslabel en dit reeds in 1996. 

 • 2006

  Rudy Denutte

  In 2006 komt er uit de Haven van Antwerpen een nieuwe wind waaien. Zeg maar, een West-Vlaamse energieke, innovatieve wervelwind. Rudy Denutte, voormalige natiebaas van de Antwerpse Werf & Vlasnatie neemt het bedrijf over en doopt het om naar De Rocker Logistics. Met de vernieuwde naam wordt het aanbod duidelijk gemaakt: temperatuur gecontroleerde distributie én opslag! Een team van talentrijke, enthousiaste en gemotiveerde medewerkers zet sterk in op innovatie en specialisatie. Vanaf heden focust De Rocker Logistics zich enkel op voedingswaren met de Benelux als actieradius. Een driedubbele turnaround (financieel, strategisch en geografisch) wordt verwezenlijkt en dit tijdens de volle economische crisisjaren.

 • 2009

  Hypermoderne logistiek

  Vanaf de beginjaren is het de prioriteit onze klanten een uitstekende logistieke service aan te bieden. Sinds de overname wordt er dan ook volop geïnvesteerd in de uitbouw van een modern logistiek bedrijf met de nieuwste systemen en een up-to-date infrastructuur. Rudy Denutte bouwt daarom een nieuw magazijn in Wetteren in 2009.

 • 2014

  De groei zet zich verder

  Vijf jaar later opent De Rocker een tweede vestiging in Baasrode, vlak aan de Schelde! Dit magazijn is logischerwijs opnieuw temperatuur gecontroleerd en biedt ruimte aan 6000 extra palletplaatsen.

 • 2020

  State of the art distributiecentrum in Zele

  In 2020, opnieuw een economisch onstabiel jaar (lees meer over ondernemerschap tijdens Covid-19), worden alle activiteiten van Wetteren naar ons gloednieuw distributiecentrum in Zele verhuisd. Er wordt niets aan het toeval overgelaten: een nieuw duurzaam magazijn met nieuw voorraadbeheersysteem, een nieuw crossdock platform met geïntegreerd transportbeheersysteem en een nieuw kantorencomplex. Het nieuwe halfautomatisch magazijn van 15.000 m2 en 14 meter hoog laat een verdubbeling toe van de huidige opslagcapaciteit. 12.000 palletten zullen kunnen worden opgeslagen onder geleide temperatuur (voornamelijk 12-18°, maar ook 2-4°).

Maak jij ons “De Rock(st)er-team” compleet?

Een passie voor logistiek en zin in een uitdaging?
Maak deel uit van een enthousiast, gemotiveerd, hardwerkend, divers en gepassioneerd team!